loader loader
     

PARKIRALIŠTA

 • Eko Murvica d.o.o.
 • Eko Murvica d.o.o.
 • Eko Murvica d.o.o.
Parkirališta
Eko Murvica d.o.o. Crikvenica

U skladu s Općim uvjetima usluge parkiranja na uređenim javnim površinama na području Grada Crikvenice koji su donijeti 15. svibnja 2019.godine, od 01. listopada pa do 14. svibnja na području Grada Crikvenice na snazi je „zimski režim“ naplate i korištenja parkirnih mjesta. U razdoblju od 15. svibnja do 30. rujna na snazi je „ljetni režim“ naplate i korištenja parkirnih mjesta, koji se od zimskog razlikuje po cijeni parkiranja, broju mjesta na kojima se parkiranje naplaćuje i terminima kad se parkiranje naplaćuje. EKO - MURVICA ukupno raspolaže sa 1192 parkirna mjesta, od čega je 660 cjelogodišnjih, dok je ostatak sezonskog karaktera i naplaćuje se od 15.05. do 30.09. tekuće godine. Građani Grada Crikvenice, vlasnici vozila, mogu na blagajni EKO - MURVICE d.o.o. kupiti mjesečnu kartu koja za zimski period iznosi 42,00 kune, odnosno 250,00 kuna za pravne osobe i radnike zaposlene kod pravnih osoba u ulicama određenim Općim uvjetima. Tijekom ljetnog perioda, od 15.05.-30.09. tekuće godine, mjesečnu parkirnu kartu mogu kupiti stanovnici s prebivalištem na području Grada Crikvenice i to samo za ulice određene Općim uvjetima i to po cijeni od 250,00 kuna, kao i pravne osobe i radnici zaposleni u ulicama određenim Općim uvjetima. Popis ulica možete pogledati u Općim uvjetima usluge parkiranja objavljenima na našoj web stranici. Na blagajni EKO – MURVICA d.o.o. mogu se za prijavljene i registrirane goste kupiti i turističke karte po cijeni 40,00 kuna dnevno. Mjesečna i turistička karta ne osigurava rezervaciju mjesta, već samo parkiranje na slobodnom parkirnom mjestu na otvorenim javnim parkiralištima. Teretnim vozilima i autobusima, osim vozila koja prevoze opasne tvari, dozvoljeno je parkirati vozila na zatvorenom javnom parkiralištu "Stadion". Satne, dnevne, povlaštene ili pretplatne parkirne karte za otvorena javna parkirališta mogu se kupiti na blagajni Organizatora parkiranja, putem internetske aplikacije "Pay - do" ili slanjem sms poruke odgovarajućem operateru. Satne karte na zatvorenim parkiralištima mogu se kupiti na naplatnim kućicama ili automatskim blagajnama.
ODGOVORNE OSOBE
 • DRAŽEN MARIČIĆ, struč. spec. ing. traff.
  Funkcija: Voditelj odjela PROMET U MIROVANJU,VOZNI PARK I PLAŽA
  Telefon: 051/455-509, 091/242-0636
 • GORAN KOSTRENČIĆ
  Funkcija: Poslovođa parkirališta
  Telefon:
 • IVAN TOMAŠIĆ, dipl. ing.
  Funkcija: Poslovođa - kontakt osoba za turističke autobuse
  Telefon: 091 242 0645

 • Radno vrijeme službi - ljetno: - od 08 do 14 od ponedjeljka do petka
  Radno vrijeme službi - zimsko: - od 08 do 15 od ponedjeljka do petka
  PAUK SLUŽBA
  Dežurni broj telefona 091 9475 902
  Parkirališta sa cjelogodišnjom naplatom
  Zona "0" obuhvaća slijedeća parkirališta:
  Parkiralište "Petak" - Crikvenica
  "Petak" - obuhvaća zatvoreno javno parkiralište (lokacija Petak uz obalu, ograđeno) i otvorena javna parkirališta Ul I. Skomerže (lokacija: od zgrade pošte do trga), Dubračina (lokacija: nasuprot crkve Blažene Djevice Marije, ograđeno uz desnu obalu potoka Dubračine), Petak - vani (lokacija: uz ogradu zatvorenog parkirališta , preko puta benzinske postaje do ograde parkirališta Dubračina), ukupno 276 parkirnih mjesta pod naplatom i 14 parkirnih mjesta za vozila osoba s invaliditetom izuzeta od naplate.
  Parkiralište "Strossmayerovo šetalište" - Crikvenica
  "Strossmayerovo šetalište" - otvoreno javno parkiralište (lokacija: od k. br. 2 cestom uz more do vile Lisette), ukupno 188 parkirnih mjesta pod naplatom i 10 parkirnih mjesta za vozila osoba s invaliditetom izuzeta od naplate.
  Zona "1" obuhvaća slijedeća parkirališta:
  Parkiralište "Riviera" - Crikvenica
  "Riviera" - obuhvaća zatvoreno i otvoreno javno parkiralište (lokacija: između Robne kuće i osnovne škole V. Nazora) i otvoreno javno parkiralište u Vinodolskoj ulici (lokacija: od k. br. 19 do k.br. 29), ukupno 200 parkirnih mjesta pod naplatom i 10 parkirnih mjesta za vozila osoba s invaliditetom izuzeta od naplate.
  Parkirališta sa sezonskom naplatom od 15. svibnja do 30. rujna
  Zona "1" obuhvaća slijedeća parkirališta:
  Parkiralište "Lučica" - Crikvenica
  "Lučica" - otvoreno javno parkiralište (lokacija: u Lučici Podvorska - zapadno i istočno), ukupno 86 parkirnih mjesta pod naplatom i 5 parkirnih mjesta za vozila osoba s invaliditetom izuzeto od naplate.
  Parkiralište "Bana Jelačića" - Crikvenica
  "Bana Jelačića" - otvoreno javno parkiralište (lokacija: lijeva strana Ul bana Jelačića do raskrižja s Ul br. Buchoffer i lijeva strana Ul. br. Buchoffer od k. br. 7 do k. br. 18), ukupno 86 parkirnih mjesta pod naplatom i 5 parkirnih mjesta za vozila osoba s invaliditetom izuzeto od naplate.
  Zona "2" obuhvaća slijedeća parkirališta:
  Parkiralište "Stadion" - Crikvenica
  "Stadion" - obuhvaća zatvoreno i otvoreno javno parkiralište (lokacija: na platou, preko puta nogometnog igrališta) i otvoreno javno parkiralište Dvorana (lokacija: ispred gradske sportske dvorane), ukupno 205 parkirnih mjesta pod naplatom i 11 parkirnih mjesta za vozila osoba s invaliditetom .izuzeto od naplate
  VRIJEME NAPLATE PARKIRANJA
  (1) Naplata parkiranja na parkiralištima sa cjelogodišnjom naplatom obavlja se kako slijedi: 1) Zona 0 i 1: 1. Izvansezonska naplata: od 01. listopada do 14. svibnja - radnim danom i subotom od 7:00 do 21:00, nedjeljom i blagdanom parking se ne naplaćuje, 2. Sezonska naplata: od 15. svibnja do 30. rujna: - zatvorena javna parkirališta – svaki dan uključujući nedjelje i blagdane, u vremenu od 00:00 do 24:00 sati. - otvorena javna parkirališta - svaki dan uključujući nedjelje i blagdane, u vremenu od 07:00 do 23:00 sata. 2) Zona 2: 1. Izvansezonska naplata: od 01. listopada do 14. svibnja - parking se ne naplaćuje, 2. Sezonska naplata: od 15. svibnja do 30. rujna – svaki dan uključujući nedjelje i blagdane, u vremenu od 00:00 do 24:00 sati.

  Obavijesti

  Dežurna služba::
  Za sve izvanredne događaje i situacije možete se obratiti dežurnoj službi „Eko-Murvice" koja je na dispoziciji od 0 do 24 sata na broj telefona 051/781-177
  Postupak utvrđivanja posebnih uvjeta i potvrde glavnog projekta:
  Kako bi postupak utvrđivanja posebnih uvjeta i potvrde glavnog projekta u postupku ishođenja građevinske dozvole za investitore bio učinkovitiji, jasniji i brži, na našu web stranicu postavili smo obrasce zahtjeva i kratko objašnjenje postupka. Sve navedeno možete pronaći pod izbornikom Propisi
  Povjerenstvo za reklamacije:
  Pisane upite Povjerenstvu za reklamacije EKO-MURVICA D.O.O. Crikvenica možete uputiti na adresu Trg Stjepana Radića 1/II, Crikvenica (s naznakom Za Povjerenstvo za reklamacije).
  Uredovno radno vrijeme za prijem stranaka:
  Uredovno radno vrijeme za prijem stranaka u Upravi trgovačkog društva EKO - MURVICA D.O.O. Crikvenica, Trg Stjepana Radića 1/II, je svaki radni dan (od ponedjeljka do petka) od 7,00 do 15,00 sati.
  Radno vrijeme blagajne::
  Blagajna se nalazi na adresi Ulica braće Brozičević bb (bivša cvjetarna kod tržnice).Broj telefona blagajne je 051/554-083. Zimsko radno vrijeme blagajne EKO - MURVICE je od 16. rujna do 15. lipnja i to ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 7,30 do 14,00 sati, (stanka od 10:00 do 10:30),te utorkom od od 11:30 do 18:00 sati (stanka od 15:00 do 15:30). Ljetno radno vrijeme blagajne EKO - MURVICE je od 16. lipnja do 15 rujna i to od ponedjeljka do petka od 7,30 do 13,00 sati, te subotom od 8,00 do 12,00 sati.
  „EKO – MURVICA“ d.o.o. Služba za korisnike 0800 2999:
  Kako bismo korisnicima naših usluga bili još dostupniji, u cilju bolje komunikacije i međusobne suradnje, aktivirali smo besplatni broj Službe za korisnike 0800 2999 na kojem se svaki radni dan od 7:00 do 15:00 sati mogu dobiti sve informacije vezane uz razvrstavanje i odvoz otpada, narudžbu dostave vrećica za odvojeno prikupljanje reciklabilnog otpada, vrtlarske i vrtnotehničke radove koje nudimo za vrtove i okućnice, kao i za sve druge informacije o našim uslugama. Nadamo se da ćemo ovime doprinijeti još većem korisničkom zadovoljstvu.
  Službenik za zaštitu osobnih podataka:
  Službenik za zaštitu osobnih podataka za EKO-MURVICA D.O.O.: SABINA ERDEMOVIĆ OIB: 45144800173 mail: sabina.erdemovic@ekomurvica.hr
  Opća uredba o zaštiti osobnih podataka - GDPR:
  U cilju ispunjavanja zakonskih obveza te još bolje suradnje s korisnicima naših usluga i poslovnim suradnicima, tvrtka "EKO-MURVICA" d.o.o. Crikvenica je u postupku usklađivanja s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR)
  POSTUPAK KOD SMRTNOG SLUČAJA:
  Ako nastupi smrtni slučaj naši dežurni djelatnici dostupni su 24 sata na dan na brojeve telefona 091/241-0609 i 091/242-0635 za informacije i dogovor oko preuzimanja pokojnika i ostalih usluga.
  OBAVIJEST KORISNICIMA:
  Obavještavamo poštovane korisnike da od sutra, 01.10.2021. krećemo sa zimskim režimom odvoza miješanog komunalnog otpada (zelene kante). Miješani komunalni otpad sa zapadnog dijela grada, Dramlja i Jadranova odvozimo ponedjeljkom i petkom, dok sa istočnog dijela grada Crikvenice i Selca odvozimo utorkom i subotom.
  ZATVORENO PARKIRALIŠTE DUBRAČINA:
  Poštovani korisnici, od 08.12.2021.godine otvoreno javno parkiralište „Dubračina“ biti će zatvoreno zbog radova do 31.01.2022.godine. Zahvaljujemo na razumijevanju.

  Korisni linkovi

  MURVICA d.o.o.   http://www.murvica.hr
  GRAD CRIKVENICA   http://www.crikvenica.hr
  TZ CRIKVENICA   http://www.rivieracrikvenica.com

  Kontakt EKO-MURVICA d.o.o.

  EKO-MURVICA d.o.o.
  Trg Stjepana Radića 1/II
  Crikvenica, Hrvatska (Croatia)
  OIB: 58401982639
  Telefon: +385 051 455-500
  Telefon (besplatni broj): 0800 2999
  Email: ekomurvica@ekomurvica.hr

  Kontakt   poruke, sugestije, primjedbe
  Ime i prezime
   
  Email
   
  Telefon
   
  Tema
   
  Poruka
   

  EKO-MURVICA d.o.o.


  Eko - Murvica d.o.o. nastala je podjelom nekadašnje GKTD Murvice d.o.o. i, kao sveopći pravni sljednik, preuzela je sve djelatnosti osim održavanja sanitarne i oborinske odvodnje. Odvajanje se moralo napraviti zbog odredbi Zakona o vodama koje zahtijevaju da tvrtka koja se bavi odvodnjom (tzv. vodne usluge") ne obavlja niti jednu drugu komunalnu ili komercijalnu djelatnost. EKO - MURVICA d.o.o., Trg Stjepana Radića 1/II tel: 051/455-500, fax: 051/241-060 e-pošta: ekomurvica@ekomurvica.hr IBAN: HR4724020061100701735 SWIFT adresa (BIC): ESBCHR22 OIB: 58401982639 PB: 4222300 PDV identifikacijski broj: HR58401982639. Upisan kod Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem - MBS 040325655, temeljni kapital: 21.151.700,00 kn, uplaćen u cijelosti. Uprava: Franko Gržetić, univ. spec.oec., direktor

  EKO-MURVICA d.o.o. @ Google Map

  Kalendar odvoza otpada

  Kalendar odvoza otpada Vinodolska općina

  Dozvoljeni otpad za mobilno reciklažno dvorište

  Ove internet stranice minimalno koriste kolačiće (cookies) radi boljeg korisničkog iskustva.
  Tvrtka EKO-MURVICA d.o.o. Crikvenica posluje sukladno zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR). Osobni podaci i informacije koriste se u svrhu poslovanja tvrtke EKO-MURVICA d.o.o. i ne koriste se u druge svrhe.
  Micro Mag d.o.o. Izrada internet stranica i aplikacija sa CMS sustavom za upravljanje sadržajem. Responsive web design prilagođen mobilnim uređajima i tabletima.